Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
18:51

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровский Дом искусств проводит необычные мастер-классы

Днепровский Дом искусств проводит необычные мастер-классы

Цикл мастер-классов ориентирован на студентов днепровских вузов, которых тоже стремятся приобщить к миру прекрасного.

Дом искусств (ул. Философская, 23) своими программами, выставками, мероприятиями стремится привлечь к миру искусства посетителей всех возрастов – от самых маленьких посетителей до пожилых.

Отдельный цикл мастер-классов ориентирован на студентов.

Вот что об этом рассказала арт-директор Дома искусств Валентина Слобода:

«Шановні друзі! 

Багато з нас знає і усвідомлює, що однією з найефективніших форм залучення студентів до мистецтва, яка активно використовується в нашому Будинку мистецтв, є проведення різноманітних майстер-класів. Ми співпрацюємо з вишами та коледжами у сфері оновлення суспільного ідеалу освіченості сучасної людини, запрошуючи молодь до участі в практичному застосуванні своїх вражень і знань, здобутих в процесі ознайомлення у нашому закладі зі зразками українського і світового мистецтва.

Приємно, що студенти Дніпровського фахового коледжу будівельно-монтажних технологій та архітектури завітали до нас на творчу зустріч з художницею Оленою Семенюк, з інтересом оглянули її персональну виставку та спробували свої сили в творенні. Знайомство з роботами в рамках міжнародного челенжу «Іnktober» спонукало до малювання. 

Учасники: художники і просто небайдужі люди щорічно протягом 31 дня жовтня поспіль присвячують час малюванню від руки на запропоновану тему, виражену одним словом. Для проведення майстер-класу було обрано 2 теми «безпека» та «вузол», кожна з яких може мати різне тлумачення і відповідно візуальне вираження. Творили в царині графіки, як і передбачено в умовах челенжу. 

Результати роботи розглядали, обговорювали та визначали кращі ідеї візуалізації разом. Авторів відзначених робіт нагородили сувенірами».

Фото – Днепровский Дом искусств. 




Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте