Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
22:34

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1» разошелся миром с чемпионом Черногории

СК «Днепр-1» разошелся миром с чемпионом Черногории

В дебютном матче второго турецкого сбора днепровский клуб сыграл по нулям с клубом «Сутьеска».

Продолжается второй предсезонный сбор СК в Турции.

На нем первым соперником днепрян стал чемпион Черногории, ФК «Сутьеска». Итогом напряженного поединка стала нулевая ничья, о которой официальный сайт спортклуба сообщает:

«СК «Дніпро-1» – «Сутьєска» (Никшич, Чорногорія) 0:0 (0:0)

СК «Дніпро-1»: 93.Валеф, 42.Пасіч (29.Назаренко,46), 5.Сарапій, 45.Сваток (кап), 44.Хайнер, 23.Бланко, 41.Рубчинський, 14.Бабенко, 10.Піхальонок, 19.Гуцуляк, 7.Довбик. З 70-ї хвилини: 1.Рибак, 6.Горбунов, 18.Гомес, 3.Адамюк, 46.Кононов, 30.Танковський, 23.Бланко, 28.Підлепенець, 29.Назаренко, 43.Танчик, 47.Пеглоу.

Початок гри був за дніпрянами, в складі яких перший матч на зборах проводив Бланко. Саме він розіграв багатоходівку невдовзі після стартового свистку, яку з близької відстані завершував ударом головою Довбик, але м’яч влучив у голкіпера чорногорського клубу. Спортклубівці продовжили володіти відчутною ігровою перевагою і чудовий момент відкрити рахунок на 7-й хвилині зустрічі втратив Гуцуляк, який не зумів переграти воротаря після відмінного пасу Ручинського. Не мали успіху і кілька поспіль кутових, які подали дніпряни у перший частині гри. В одному епізоді Довбику таки вдалося змусити суперників діставати м’яч з сітки воріт, але у цьому моменті рефері зафіксував гру рукою з боку форварда дніпрян.

Суперники ж атаці частіше потрапляли в офсайди, не доводячи свої перспективні випади до логічного завершення, а їх гол також було скасовано через положення поза грою.

Загалом перша половина зустрічі пройшла у досить жорсткій боротьбі і лікарям обох команд не раз доводилося вибігати на поле під час чисельних пауз. Через це поступово темп гри впав і гострих моментів вже стало не так багато, як на початку зустрічі.

У перерві тренерський штаб дніпрян провів одну заміну, при цьому номінальний атакуючий півзахисник Назаренко зайняв позицію лівого захисника. Саме Назаренко першим перевірив пильність голкіпера «Сутьєски» у другому таймі, але пострілу дніпрянина завадив рикошет. Наступного разу голкіпер чорногорців вступив у гру вже на 62-й хвилині, відбивши на кутовий підступний удар Бланко. Ще пізніше Бланко ледве не вийшов сам на сам із воротарем, але не встиг до пасу партнеру.

За 20 хвилин до завершення матчу дніпряни повністю оновили склад, залишивши на полі «свіжого» Назаренка та Бланко. На гру це не сильно вплинуло – територіальна перевага залишалася за дніпрянами. Кутовий у виконанні Горбунова ледве не призвів до автоголу у ворота чорногорців, але голкіпер зреагував на зрізку свого партнера.

У підсумку другий турецький збір спортклубівці розпочали нульовою нічиєю з чемпіоном Чорногорії».

Фото – СК «Днепр-1».




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте