Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
03:47

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Сегодня в Днепре откроют выставку «КРИМ - ЦЕ УКРАЇНА»

Сегодня в Днепре откроют выставку «КРИМ - ЦЕ УКРАЇНА»

Такая выставка картин будет открыта сегодня, 18 января в 16 часов в Днепровском Доме искусств (ул. Философская, 23).

Автор выставки – известный днепровский живописец Михаил Кублик, который известен своей любовью к Крыму и яркой патриотической позицией.

Символично, что выставку откроют в день 75-летия художника.

О новой выставке и ее авторе рассказала арт-директор Днепровского Дома искусств Валентина Владимировна Слобода:

«Цією виставкою Будинок мистецтв долучається до виконання плану заходів до Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополя.

Експозиція створена з картин відомого дніпровського художника Михайла Кублика, який саме в цей день відзначає свій ювілейний день народження – 75 років. Не зважаючи на те, що автор народився та виріс в часи СРСР, навчався на художньо-графічному відділення Петербурзького педагогічного інституту ім. О. Герцена, він розділяє твердження, що «КРИМ - НАШ». І підтвердженням його позиції є саме ця персональна 21-а виставка його творів.

Михайло Кублик є художником яскравого пластичного темпераменту, що наочно демонструють його полотна з виразним декоративно насиченим живописом. На виставці Михайла Кублика представлено близько 40 великих полотен, в яких він розробляє образотворчу сюжетну оповідь про красу кримських пейзажів, квітучої рослинності, історичні споруди, сакральні місця для кримських татар і караїмів.

Особлива образність в роботах автора передається через ритм кольорів, яскраву та іноді декоративну палітру. Він багато подорожує, вивчаючи знакові, пам’ятні та сакральні місця України, яку художник дуже любить. Картини художника – не просто документальні види, а яскрава поема про красу і любов до рідної землі. Не зважаючи на свій вік Михайло Кублик продовжує активно працювати.

ДРУЗІ! Запрошуємо знайти час та завітати на відкриття виставки, яка працюватиме щоденно з 10.00 до 19.00».




Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте