Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
14:49

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Как волонтеры Днепра помогают спасателям, работающим на руинах дома на Победе

Как волонтеры Днепра помогают спасателям, работающим на руинах дома на Победе

Героическим спасателям передают комплекты теплого белья, налобные фонарики и другие необходимые вещи.

Третьи сутки продолжается работа спасателей на секциях дома №118 по ул. Набережной Победы. Более 63 часов и днем, и ночью на завалах дома работают десятки профессиональных спасателей. Необходимую помощь им оказывают и волонтеры, доставляющие спасателям то, что им действительно надо.

Об этом рассказала волонтер Светлана Волович:

«Потреби побачили та почули безпосередньо від рятувальників, що приходять до волонтерського намету. Ми як раз привезли туди нову партію налобних ліхтариків (на 7900 грн) та 11 компл. термобілизни (7500 грн=10 компл і +1 від себе дала майстриня). І це було дуже вчасно!! Розлетілося як пиріжки!

Дякую всім, хто продовжує підтримувати Дніпро в таку важку хвилину. Одна відома у нашому місті майстриня-швачка віддала для постраждалих жінок безкоштовно 6 новеньких шикарних кашемирових пальто, які вона розробила та відшила сама, дякую щиро Вам, Тетяно Петрівно!

Зі слів рятувальників ще декілька днів будуть тривати роботи зовні і попереду багато роботи всередині будинку, тої частини, що вціліла частково. Тому вашу підтримку , друзі, переоцінити неможливо, хлопці дуже дякували всім!

Також повеземо на прохання рятувальників якісні балаклави для захисту обличчя, бо вони працюють на «свіжому» повітрі в мороз та вітри. Їх терміново відшивають на наше замовлення в дружній нам ще з 14-15рр майстерні. І також замовляємо ще налобні ліхтарики та пауербанки. Все це відвеземо на місце трагедії.

Поки концентруємось на таких потребах, все осягнути не можливо, тим паче там шалена кількість волонтерів та різних благодійних організацій.

Було приємно побачити багато «своїх» людей, Дніпро - це реально велика міцна дружна родина!».

Фото со страницы Светланы Волович.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте