Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 02 мая 2024
07:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

ДраміКом готує прем’єру інтерактивної вистави

|«« «« »» »»|

Нова кримінальна комедія «Барбер-шоу» може мати п’ять зовсім різних фіналів. Який відбудеться насправді, на кожному спектаклі будуть вирішувати глядачі.

Дніпровський академічний театр драми та комедії не втомлюється дивувати. Всупереч війні та її наслідкам, у цьому сезоні театр готує вже п’яту прем’єру! Можливо, це всеукраїнський рекорд серед театрів!

Основою нової вистави стала легендарна п’єса Пауля Ортнера «Ножиці», яка була написана у 1958 році. Вона увійшла до Книги рекордів Гінесу як вистава, яка безперервно щодня на протязі 40 років (!) демонструвалася на сцені Бостонського театру. Також п’єса була перекладена на 50 різних мов світу.

Нова вистава - комедійний детектив: один злочин, два слідчих і четверо підозрюваних! Вистава вражає глядачів інтерактивністю. Присутні у глядацькій залі мають унікальну можливість не тільки спостерігати за сюжетною лінією, а і взяти участь у виставі.

«Щасливий, що ми встигли підготувати цю прем’єру до новорічних свят, - розповів про нову виставу директор – художній керівник ДраміКому Сергій Мазаний. – Ми вдячні глядачам за підтримку у важкі часи, і спробуємо їм віддячити цікавою, легкою та розумною виставою, яку покажемо 24, 25 грудня та 8 січня. Сподіваємось, усім сподобається ця вистава та її незвичний формат, у якому фінал вистави будуть вирішувати глядачі. Для нас це – сміливий експеримент, але ми з радістю робимо нове».

Спеціально для постанови цієї бродвейської вистави до Дніпра завітав друг цього театру, режисер Київського академічного театру на Подолі, Ігор Матіїв. Роботу Ігоря дніпряни вже бачили на сцені ДраміКому – це вистава «Щоденник негідника». Митець знаного рівня сміливо втілює на сцені новаторські тенденції сучасного українського театру. Його постанови дивують глядачів оригінальністю рішень та яскравими образами.

«Особливість нової вистави в рівні її режисера-постановника, а також в непередбачуваності фіналу, - вважає головний режисер ДраміКому Антон Меженін. – Перша частина вистави буде легкою та дотепною кримінальною комедією. А ось друга частина – інтерактивом при безпосередньої участі глядачів. Саме глядачі будуть вирішувати, хто з п’яти персонажів може бути вбивцею. І, виходячи з «голосування» глядачів, і буде зіграно саме той фінал, який обрали наші шанувальники».

У новому спектаклі зібраний зірковий склад акторів:

Неллі Масальська – заслужена артистка України;

Анастасія Плахтій – актриса вищої категорії;

Анжеліка Ніколаєва – актриса театру та кіно вищої категорії;

Олексій Клейменов – провідний майстер сцени, режисер;

Валерій Зубчик – провідний майстер сцени, режисер,

Анатолій Корольов – актор театру, шоумен;

Леонід Русаков – актор театру та кіно, шоумен.

З нетерпінням чекає прем’єри Анастасія Плахтій, яка зіграє молоду перукарку.

«Як і завжди у житті, при роботі над цією п’єсою теж були складності, - каже вона. - Але будь-які складності у підсумку дають щось цікаве та нове. Це як у родині, коли навіть сварки призводять до почуттів нового рівня. Працювати над незвичайною п’єсою було дуже цікаво! Ми всі сподіваємося, що нова вистава сподобається нашим глядачам!».

Отже, прем’єра «Барбер-шоу» відбудеться 24 та 25 грудня, початок – о 16 годині.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте