Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За 10 місяців на лаву підсудних відправили 3901 корупціонера із правоохоронних та контролюючих органів

За 10 місяців на лаву підсудних відправили 3901 корупціонера із правоохоронних та контролюючих органів

ДБР продовжує активну боротьбу з корупцію в правоохоронних та контролюючих органах. Дії зловмисників підточують силу та обороноздатність країни зсередини, підігруючи ворогу.

Завдяки роботі ДБР за 10 місяців 2022 року до суду направлено 3 тис. 635 обвинувальних актів стосовно 3 тис. 901 посадовця-корупціонера. Всього повідомлено про підозру 4 тис. 490 особам, 554 - були оголошені у розшук.

Зокрема, було затримано 78 корупціонерів з-поміж працівників правоохоронних органів, 8 податківців та 11 митників. Про підозру оголошено 606 правоохоронцям, 23 податківцям та 101 митнику. До суду направлено обвинувальні акти стосовно 382 правоохоронців, 26 податківців та 89 митників.

Серед вказаних кримінальних проваджень за останні місяці особливого розголосу набули такі факти:

- У серпні працівники ДБР завершили досудове розслідування щодо правоохоронця з Хмельниччини, який вимагав біткоїни у фігуранта кримінального провадження за нерозголошення особистої інформації про нього.

- ДБР повідомило про підозру правоохоронцю з Дніпропетровської області, який вимагав у буковинського агентства з нерухомості хабар за виключення організації з переліку ризикових платників податків.

- ДБР повідомило про підозру правоохоронцю, який вимагав 20 тис. доларів за повернення викраденого елітного авто.

- У вересні ДБР викрило двох працівників Держрибагентства, які налагодили схему незаконного вилову білуги та севрюги в Одеській області.

- Працівники ДБР повідомили про підозру правоохоронцю, який організував систему поборів на Запоріжжі за уникнення черг при виїзді на тимчасово окуповану територію.

- У жовтні на Одещині працівники ДБР затримали правоохоронця, який вимагав 5 000 доларів США у батька, син якого обвинувачується в смертельному ДТП. За цю суму правоохоронець обіцяв домовитись з суддею пом’якшити вирок для сина - на вирок, не пов’язаний з позбавленням волі.

- У листопаді працівники ДБР повідомилипро підозру правоохоронцю з Київщини, який за 4 тис. доларів США обіцяв обвинуваченому у розбої вплинути на суддю та закрити провадження щодо нього.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті