Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Король Жахов прийде у дніпровський театр

Король Жахов прийде у дніпровський театр

Молодіжний театр "Віримо!" запрошує на постановку за твором одного з найпопулярніших письменників сьогодення Стівена Кінга.

Стівен Кінг – не тільки ось уже 40 років законодавець мод у жанрі жахів та трилерів, за що давно отримав прізвисько Король Жахів.

Він ще – і патріот України, який з перших днів війни засудив напад рашистів на нашу країну. Пости на підтримку нашої країни він продовжує регулярно розміщувати на своїх сторінках у соцмережі.

Переважна більшість творів Стівена Кінга екранізована, за ними за кордоном ставлять вистави. На цьому тлі просто дивно, що його бестселери не були відображені на сценах ні дніпровських, ні, як нам відомо, українських театрів.

Цю прогалину заповнив Дніпровський молодіжний театр «Вірим!». Тут здійснили постановку зі збірки оповідань Стівена Кінга «Крамниця жахів». Хитросплетіння жахів на сцені відобразять актори цього театру Тарас Шевченко та Тимофій Тарковський.

Театр «Віримо!» запрошує глядачів поринути у світ жахів 4 листопада о 19.00 год.


Gorod.dp.ua на Facebook.


хоспаде  (02.11.22 12:29): перекладати навчіться))
Жахов)
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті