Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
13:49

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1» впервые обыграл донецкий «Шахтер»

СК «Днепр-1» впервые обыграл донецкий «Шахтер»

Исторической победы добилась женская команда днепровского клуба.

Напомним, что женская команда СК «Днепр-1» успешно выступает в чемпионате высшей лиги. Накануне 7-го тура она делила третье место как раз с «Шахтером».

Игра конкурентов за место в тройке медалистов оказалась очень упорной и завершилась победой нашего клуба – 2:1.

Вот что об этом рассказали на официальном сайте СК:

«Шахтар» (Донецьк) – СК «Дніпро-1» – 1:2 (1:1)

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 7-й тур.

«Дніпро-1»: Рябовіл О., Тельна, Синько, Пороходніченко (Кузьмин, 46. Новосельська, 83), Мустафаєва, Аслаханова, Бєлік, Кумеда, Куніна, Немець (Пшенична, 88), Серемчук (Тараканова, 46)

Голи: Куніна (10, 58), Головач (16)

В останніх поєдинках дівчата «Дніпра-1» набрали потужної ходи і до ключової зустрічі із «Шахтарем» підходили на піднесенні. Битва за проміжне третє місце вийшла дуже напруженою. У цьому матчі були і обопільно гострі атаки, і багато боротьби, і достатньо високий темп. І дуже приємно, що наша команда все це витримала та здобула важливу перемогу.

Вже на 10-й хвилині команда Олени Кудзієвої відкрила рахунок. Анастасія Немець прострелила з правого флангу, у штрафному політ м’яча подовжила Анастасія Кумеда, а Людмила Куніна замкнула дальню стійку.

Незважаючи на те, що господаркам вдалося швидко відігратися (Головач вирішила епізод у два дотики після передачі з глибини), спортклубівки впевнено протистояли «Шахтарю», з яким, нагадаємо, грали минулого сезону в одній групі першої ліги.

Вирішальним став епізод на 58-й хвилині, коли після класної передачі Олени Тельної з центрального кола за спини захисникам Людмила Куніна оформила дубль, красиво вразивши ворота у дотик.

Звісно, на оборону «Дніпра-1» випало неабияке навантаження, але й група атаки нашої команди відповідала не менш гостро та потужно. В одному з епізодів гравчиня «Шахтаря» ледь врятувала свою команду, вибивши м’яч з лінії воріт. А намаганням донецьких футболісток відігратися завадило ще й вилучення за грубу гру Молодюк».

В следующем туре днепрянки сыграют с еще одним очень принципиальным соперником, киевским «Динамо».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте