Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
13:07

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровские футболистки покуражились над киевлянками

Днепровские футболистки покуражились над киевлянками

В очередном матче высшей лиги чемпионата Украины среди женщин команда СК «Днепр-1» разгромила столичный «Атекс» с фантастическим счетом 14:2.

Эта победа позволила нашим землячкам после шестого тура войти в тройку лидеров.

Подробней о рекордной игре рассказывает официальный сайт СК «Днепр-1»:

«СК «Дніпро-1»  – «Атекс» (Київ) – 14:2 (8:1).

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 6-й тур. Київ. Стадіон «Лівий берег». 24 жовтня. 

СК «Дніпро-1»: Маліборська, Тельна, Синько, Пороходніченко (Крук, 46), Мустафаєва (Новосельська, 69), Куніна, Бєлік, Кумеда (Пшенична, 81), Аслаханова, Немець (Кузьмин, 58), Серемчук (Тараканова, 46).

Голи: Немець (3, 13, 36, 42), Куніна (15, 51, 63, 64), Серемчук (19, 30), Кумеда (22), Тараканова (48), Кузьмин (65), Бєлік (88) – Тараба (8, 81).

Жіноча команда «Дніпро-1» здобула більш ніж переконливу перемогу у черговому матчі вищої ліги. Наші дівчата розтрощили столичний «Атекс» 14:2! Підопічні Олени Кудзієвої були лише номінальними господарками – матч довелося грати на полі суперниць.

М’ячі почали влітати у сітку киянок вже з 3-ї хвилини. І попри випадковий гол у відповідь, сумнівів у підсумковому розгромі не виникало ані на мить. У першому таймі в атаці спортклубівок солірувала Анастасія Немець – на її рахунку 4 голи. Стільки ж у підсумку записала до свого доробку Людмила Куніна, яка більше за всіх забивала після перерви. Приємно відзначити й голи новачків, які оговталися після травм: Вікторії Серемчук та Валентини Тараканової. Також внесли свої прізвища до протоколу Анастасія Кумеда, Вероніка Кузьмин та капітан команди Вікторія Бєлік.

Загалом, голи забивалися на будь-який смак: після розрізних передач, багатоходових комбінацій, пострілів здалеку. Перемога з великим рахунком дозволила нашій команді за додатковими показниками випередити у турнірній таблиці «Шахтар» та вийти на 3 місце після шести зіграних матчів.

Валентина Тараканова, гравчиня СК «Дніпро-1»: 

«Ми не очікували такого рахунку, але ставили за мету грати у свій футбол, віддавати повністю емоції на полі та діяти одна за одну. Ми дуже радіємо, що піднялися до топ-3, але попереду в нас дуже важливі матчі, де потрібна максимальна концентрація, тож будемо готуватися там до бою».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте