Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
02:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

БК «Прометей» опустили з небес на землю

БК «Прометей» опустили з небес на землю

У другому матчі єврокубку 7DAYS EuroCup клуб зі Слобожанського під Дніпром зазнав поразки від італійського БК «Германі Брешія» - 70:104.

Ця поразка для «прометеївців» взагалі стала першою цього сезону. До цього український клуб отримував лише перемоги у тренувальних іграх, матчах Латвійсько-Естонської ліги та на старті євротурніру.

Тим болючішим став цей програш, про який у БК «Прометей» повідомляють наступне:

«У першій половині гри "Германі Брешія" - "Прометей" обидві команди мали приблизно рівні шанси на перемогу. У порівняннi з матчем проти "Літкабеліса" у стартовій п'ятірці нашої команди відбулася одна зміна: замість Джіана Клавелла на майданчик вийшов Калеб Агада. У дебюті поєдинку команди здебільшого придивлялися одна до одної. За перші п'ять хвилин вони спільними зусиллями набрали 18 очок і при цьому попереду був "Прометей" (10:8). У другій половині чверті "Брешії" вдався ривок 10:0, який насамперед був організований завдяки влучанням з-за дуги основних снайперів команди Делла Валле та Петручеллі. Далеко вперед втекти супернику "червоно-білі" не дозволили своїми точними триочковими кидками (Клавелл, Сидоров). Після закінчення десятихвилинки суперників поділяло лише одне володіння – 21:18 на користь "Брешії".

У другому десятихвилинному відрізку "Прометей" скоротив своє відставання до мінімуму (24:25), проте три поспіль втрати у середині чверті дозволили господарям майданчика встановити гандикап на позначці "+10" (36:26). На цьому відрізку чудово зiграв центровий "Брешії" Майк Коббінс (8 очок). Перед великою перервою перевага "Брешії" була трохи меншою, проте три очки Ді Джея Стефенса за дві секунди до сирени дозволили скоротити дефцицит залікових пунктів команди Ронена Гінзбурга до 6.

Після великої перерви команда Алеcсандро Магро провела низку результативних атак з нашої трисекундної зони, а коли до цього додалися влучання з-за дуги Кенні Габріела та Троя Копена, перевага італійського клубу досягла майже 20 очок (70:51). Третя чверть вийшла для нашої команди просто провальною: на останню перерву вона пішла відстаючи від суперника на 22 очки.

Саме третя чверть за великим рахунком визначила долю цього поєдинку на користь "Брешія". Однак і заключна десятихвилинка залишилася за господарями майданчика, які у пiдсумку виграли з різницею в 34 очки - 104:70.

Безумовно, поразка з таким рахунком вкрай неприємна, проте посипати попелом голову просто немає часу. 22 жовтня «Прометей" зіграє у рамках LEBL у гостях із естонським клубом "Пярну Садам"».

Фото - БК "Прометей".




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті