Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
20:37

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Украинская ассоциация футбола присоединилась к проекту «Трибуна героев»

Украинская ассоциация футбола присоединилась к проекту «Трибуна героев»

Этот проект был создан для того, чтобы увековечить память о футбольных фанатах, которые погибли за свободу Украины в боях с рашистами.

Инициатором проекта и создания Благотворительного фонда «Трибуна героев» выступили футбольные фанаты и фонд легендарного днепровского футболиста и волонтера, настоящего патриота нашей страны Романа Зозули «Народная Армия», о чем подробно писал Городской сайт.

Теперь сотрудничество с этим проектом начала Украинская ассоциация футбола, о чем президент УАФ Андрей Павелко сообщил следующее:

«Команда УАФ розпочинає співпрацю із Благодійний фонд «Трибуна Героїв» .

Це новий проект, який було створено футбольними фанатами для підтримки родин побратимів, що загинули, захищаючи Незалежність України, чи вважаються зниклими безвісти. З початку військової агресії росії проти України в 2014 році і з початком повномасштабної війни 24 лютого 2022 року сотні ультрас різних футбольних клубів нашої країни, а також футболісти, тренери, керівники і власники клубів пішли добровольцями на фронт.

На жаль немало цих хоробрих воїнів загинуло, а їх сім'ї залишились без годувальників. І саме для їх підтримки було створено цю благодійну ініціативу.

Сьогодні “Трибуна героїв” опікується вже 120 родинами загиблих. І мова йде не тільки про фінансову підтримку, а й про юридичну та соціальну допомогу, якої потребують рідні Героїв. Запропонував УАФ долучитися до цієї підтримки і наша співпраця з фондом вже розпочалась з пожертви у розмірі 1 млн гривень.

Крім того, надалі УАФ допомагатиме Фонду надавати юридичну допомогу родинам загиблих, зниклих безвісті чи полонених воїнів, які є представниками футбольної спільноти. Для нас це дуже важливо! В такій підтримці одне одного криється сьогодні головна сила українського народу, а таку силу рашистам точно не здолати! Тому щодня допомагаємо ЗСУ і підтримуємо родини загиблих воїнів!

Слава Героям! Слава ЗСУ! Слава Україні!».

Фото со страницы Андрея Павелко.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте