Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
18:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На «7-м небе» в Днепре открыли новую выставку

|«« «« »» »»|

В культурном пространстве «7 небо» (площадь Троицкая, 5-а, 7 этаж) открылась новая художественно-поэтическая экспозиция известной художницы и поэтессы Нины Ежик.

Это – уже не первая выставка этой талантливой девушки, которая проходит в Днепре. В частности, не так давно ее экспозиция демонстрировалась в Днепровском Доме искусств, о чем рассказывал Городской сайт. Необычность выставок Нины в том, что они объединяют живопись и поэзию.

Это относится и к новой выставке «Включене спостереження», которая открылась в культурном пространстве «7 небо».

Ее посетила известная исследовательница культурной жизни Днепра Ирина Семенчук, поделившись следующими впечатлениями:

«Це вже третя персональна виставка Nina Ezhik і п'ята, де я знайомилась з роботами Ніни. Є роботи суто філософські, є, як на цій виставці, - суто психологічні. Але і ті, і інші наповненні глибоким символізмом. Саме це і приваблює !!! Саме це і зупиняє і спонукає до роздумів.

І що цікаве, мандруючи лабіринтами чужого життя, я то там , то сям бачила себе. Ніна, це неперевершено! Дякую тобі щиро за зікурати, мурахоїдів та жаб! Останні - це суперовий вихід та надія для мурахоїдів.

Дуже цікава в цьому ключі остання робота "Звук" з мертвими птахами. На перший погляд вона страшна, але вона дуже мажорна і оптимістична. І, можливо, для усіх нас!

На відкриття виставки прийшов і Max Paragraph. Я не знайома з сучасними виконавцями, від слова зовсім, але я слухала його з задоволенням. Його пісні щирі. А відкритість та простота - тільки на перший погляд. Вони також наповненні символами і тому чудово доповнюють світ Ніни.

Max Paragraph — простий міський ковбой, що виріс у “промисловому раю”, сповненому корупції та синтетичних наркотиків. Але його душа лежить до щирості кантрі пісень, тому, можливо, ми можемо назвати це Urban-Folk (або “Скейт замість коня”). Уявіть собі вусатого загадкового ковбоя в пончо та австралійському капелюсі серед пейзажів сірого індустріального світу. Макс Параграф це one man band в більшості випадків: гітара, стомп-бокс і гармошка. Але ви також можете почути дует з мінімалістичним синтезатором і прекрасним жіночим голосом. Люди кажуть “Це звучить як цілий оркестр” або “так багато з нічого”. Макс має глибокий баритоновий вокал, ліричні пісні з самоіронією. Дехто навіть назвав його українським Джонні Кешем. Музика, яка поєднує в собі звук кантрі, дух фолку, блюзові питання і відчуття інді.".

Буде можливість – послухайте!».

Фото Ирины Семенчук.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте