Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
08:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі водій Volkswagen Touaregприпаркувався на тролейбусній зупинці

У Дніпрі водій Volkswagen Touaregприпаркувався на тролейбусній зупинці

Учора в одному з телеграм-каналів міста з'явилося відео, на якому зафіксовано, як водій автомобіля Volkswagen Touareg припаркувся у центрі міста просто на тролейбусній зупинці.

Патрульні відреагували — незабаром вони виявили порушника на вулиці Ближній і зупинили.

Під час спілкування з 37-річним кермувальником поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували освідування у встановленому законом порядку. Чоловік погодився.

Прилад Драгер показав, що громадянин сів за кермо нетверезим. В його крові було 0,27 проміле алкоголю. На нього патрульні склали постанову за порушення правил стоянки та протокол за ч.1 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП та відсторонили від керування авто.



Gorod.dp.ua на Facebook.


.  (28.09.22 22:06): забавно как в соседней теме нарушители и те, кто считают нарушение нормой, пытаются рассказывать, что плохие власти. Ну расскажите, милые-хорошие, - кто в этом случае виноват? Филатов? Лысенко? Порошенко? или все все вместе?

И, кстати, обратите внимание на то, что за рулем человек был нетрезвым. Когда вы уже поймете, что если человек ложит на правила или законы в одном, то и в другом от него законопослушания ждать не приходится? А потом такой молодец вылетит на встречку и отправит вас в инвалидное кресло. Просто потому, что у него авто круче, центр тяжести выше и авто безопаснее, а у вас - обычный седан, в котором вас расплющит
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті