Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
05:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі затримали здирників: забрали ВАЗ та вимагали 2000$

У Дніпрі затримали здирників: забрали ВАЗ та вимагали 2000$

12 вересня у Дніпрі по вулиці Передовій сталася дорожньо-транспортна пригода між водіями автомобілів BMW та ВАЗ. За кермом останнього був потерпілий.

На пропозицію викликати правоохоронців на місце ДТП, водій та пасажир BMW заперечували. Натомість вони звинуватили потерпілого в ДТП, стали загрожувати водієві «ВАЗу» та вимагати у чоловіка 80 тисяч гривень відшкодування за пошкодження їхнього автомобіля.

Для переконливості змусили 43-річного власника "ВАЗу" написати боргову записку та забрали його автомобіль.

19 вересня правоохоронці затримали 21 та 31-річних підозрюваних. За місцем проживання фігурантів поліцейські вилучили документи та отримані «імітаційні» кошти на суму 2 тисячі доларів США. Також у дворі біля їхнього будинку виявили викрадений автомобіль.

Двом чоловікам повідомили про підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 189 (вимагання) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.




Gorod.dp.ua на Facebook.


лихие 90-е  (22.09.22 15:22): Интересно, сколько в подобных случаях тех, кто не обращается в полицию. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті