Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
23:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 5 ноября

Криминальная сводка на 5 ноября
1. 4 листопада п. р. близько 18.00 до співробітників Бабушкінського райвідділу міліції м. Дніпропетровська звернувся 64-річний місцевий мешканець. Заявник повідомив про те, що 3 листопада близько 19.00 двоє малознайомих осіб, знаходячись у нього в гостях, завдали йому удари руками по обличчю та заволоділи грошима у сумі 5600 грн. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Бабушкінського райвідділу міліції затримані 25-річний та 30-річний чоловіки. Викрадені гроші вилучені. Наразі за даним фактом слідчим відділом Бабушкінського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 186 ч. 2 Кримінального кодексу України («Грабіж»).

2. 4 листопада п. р. о 14.15 в одному з будинків с. Червона Балка Криворізького району два місцевих мешканці розпивали спиртні напої. Гість, діставши з кишені куртки детонатор артилерійського снаряду часів Великої Вітчизняної Війни калібру 45 мм, вдарив ним об підлогу кімнати, внаслідок чого стався вибух. В результаті нещасного випадку з травматичною ампутацією кісті правої руки та рваними ранами обличчя постраждалий був госпіталізований до травматичного відділення однієї з лікарень м. Кривого Рогу.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте