Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
23:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«Прямая» телефонная линия с городским головой

«Прямая» телефонная линия с городским головой
2 листопада у Дніпродзержинську відбулася перша «пряма» телефонна лінія з міським головою, під час якої надійшло 15 дзвінків від мешканців міста.

Питання, з якими громадяни зверталися до Дніпродзержинського міського голови Ярослава Корчевського, в основному стосувалися житлово-комунальної сфери, зокрема, проблем з теплопостачанням. Також дніпродзержинці цікавились, які заходи у місті вжито для протидії епідемії грипу, чи здійснюється контроль за цінами на медикаменти в аптечній мережі.

На запитання громадяни отримали вичерпні відповіді, всі скарги та зауваження були прийняті до уваги, відповідні структурні підрозділи міської ради вже отримали доручення від міського голови.

«Пряма» телефонна лінія з міським головою проводиться у перший понеділок кожного місяця з 16 до 17 години.
Телефон лінії: 7-79-70.

«Прямі» телефонні лінії із секретарем міської ради та заступниками міського голови проводяться у їх приймальні дні за цим же номером.

Крім цього, згідно з розпорядженням міського голови, у місті запроваджено цілодобову «гарячу» телефонну лінію за номером: 3-05-05.

Створено також «телефон довіри» при міському голові - 3-03-44, на який можна телефонувати щопонеділка та щосереди з 10 до 12 години, щовівторка та щочетверга – з 17 до 19 години.

##:
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте