Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
12:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

10 обстрілів за ніч

10 обстрілів за ніч

Російська армія сім разів ударила по Нікопольському району та тричі по Криворізькому. Через обстріл пошкоджено підприємство, житло людей, навчальний центр, електромережі.

Про це повідомили голова ДніпроОВА Валентин Резніченко, голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, голова ВА Кривого Рогу Олександр Вілкул, голова Криворізької РВА Євген Ситниченко, голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко, мер Нікополя Олександр Саюк.

Нікопольський район

У Нікопольському районі під вогонь потрапили три громади. Обійшлося без загиблих та постраждалих.

До самого Нікополя прилетіли 7 снарядів із важкої артилерії. У місті виникла пожежа приватного житлового будинку на площі 80 м.кв, вже ліквідована. Пошкоджено 9 приватних будинків, 3 господарські будівлі, центр цивільного захисту, спортивно-оздоровчу організацію інвалідів та лінії електропередач. Без світла лишилося близько 5 тисяч сімей. Частину вже підключили. Аварійні бригади продовжують роботу.

На Марганецьку та Червоногригорівську громади ворог направив понад 20 снарядів із «Градів» та важкої артилерії. Потрапив по селах Іллінка, Добра Надія, Червоногригорівка. Пошкоджено близько десяти житлових будинків і господарчих споруд, газогін та ЛЕП.

Криворізький район

По Криворізькому району росіяни стріляли з «Ураганів» та ствольної артилерії. Тричі обстріляли Зеленодольську громаду, а саме населені пункти Велика Костромка, Мар’янське та Зеленодольськ. Є пошкодження будівель в садовому товаристві та електромереж.

У Зеленодольську потрапили по енергетичному підприємству. На підприємстві виникла пожежа. Її вже ліквідували. Є руйнування. Без постраждалих.

У селі Мар'янське внаслідок обстрілу виникла пожежа сухої трави на площі 3 га, вже ліквідовано. Без втрат.

В інших районах області ніч пройшла без обстрілів.

Криворізький напрямок фронту

На Криворізькому напрямку окупанти намагалися вести розвідку в районі Потьомкиного, що в 25 км від Зеленодольська. Але ворога було виявлено і знешкоджено.

За даними військових, противник постійно обстрілює Криворізький район, щоб не допустити просування наших військ на території Херсонщини.












Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті