Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Україні заарештували одну з найбільших мереж АЗС, пов'язану з РФ

В Україні заарештували одну з найбільших мереж АЗС, пов'язану з РФ

В Україні припинила роботу одна з найбільших мереж АЗС «Amic Energy». Заарештовано автомобільні заправні станції, склади, земельні ділянки та корпоративні права, що належать їй, — всього 308 об'єктів нерухомості. Загальна сума корпоративних прав становить понад 50 млн грн.

Правоохоронці не розголошують назву мережі, але ЗМІ стало відомо, що йдеться про "Amic Energy", яка до 2015 року належала "Лукойлу".

Посадовці підприємства протягом 2015-2022 років ухилилися від сплати податків на суму понад 270 млн грн. При цьому вони протиправно перерахували на користь юридичної особи-нерезидента, підконтрольного російській нафтовій компанії, кошти в сумі понад 1 млрд грн з метою їх легалізації.

Ведеться розслідування щодо кримінального провадження за фактами ухилення від сплати податків та легалізації майна, отриманого злочинним шляхом (ч. 3 ст. 212, ч. 3 ст. 209 КК України).

##: АЗС
Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті