Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Гагаріна 15-річна дівчина напилась до неадекватного стану

На Гагаріна 15-річна дівчина напилась до неадекватного стану

Патрульні допомогли двом підліткам.

Вдень 15 серпня до поліції зателефонувала небайдужа мешканка одного з будинків на проспекті Гагаріна і повідомила, що чує біля покинутої будівлі крики дитини. На думку жінки, дитині потрібна була допомога. Патрульні одразу попрямували на виклик.

Біля покинутої будівлі вони виявили компанію неповнолітніх. 15-річна дівчина та її старший 18-річний товариш вживали алкоголь. Неповнолітня перебувала в неадекватному стані. Їй було зле, вона не могла рухатися. Поліцейскі викликали дівчині швидку допомогу, сповістили про те, що сталося ювенальну превенцію та батьків. Дівчину шпиталізували. На 18-річного хлопця інспектори склали постанову за ст.180 (Доведення неповнолітнього до стану сп'яніння) КУпАП.

Вночі 16 серпня під час комендантської години на проспекті Нігояна патрульний екіпаж помітив підлітка. Поліцейські зупинили його, аби запитати, що він робить на вулиці о цій порі. 14-річний хлопець розповів, що не може потрапити додому, оскільки не має ключів від квартири, а його матері та її співмешканця не має вдома.

Охоронці порядку з'ясували місцезнаходження матері неповнолітнього і доставили дитину до неї. Жінка мала ознаки алкогольного сп'яніння і не хотіла пояснювати, чому її син перебуває на вулиці у такий час. На громадянку патрульні склали протокол за ст. 184 (Невиконання батьківських обов'язків) КУпАП та сповістили про вказаний факт ювенальну превенцію.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Однак  (16.08.22 16:23): Усім видати повістки та зарахувати до обоза! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті