Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині поліцейські офіцери громади виявили посів конопель та вилучили канабіс

На Дніпропетровщині поліцейські офіцери громади виявили посів конопель та вилучили канабіс

Під час обшуку правоохоронці виявили на подвір’ї місцевого жителя майже 500 нарковмісних рослин. Також у будинку чоловік зберігав висушений і подрібнений канабіс.

Наркотичні рослини росли на території приватного домоволодіння 56-річного чоловіка в селі Малинівка Солонянського району.

5 серпня в рамках відкритого кримінального провадження поліцейські провели обшук за місцем мешкання фігуранта. З’ясувалося, що місцевий житель виростив майже 500 рослин конопель, а в будинку зберігав ємкості з висушеним та подрібненим канабісом. Все вилучене правоохоронці направили на експертне дослідження.

За вказаним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання передбачене санкцією статті - обмеження волі до трьох років. Триває слідство.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті