Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
01:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Никополе мужчина сжег свою мать

В Никополе мужчина сжег свою мать
floriculture.ru
23 жовтня п.р. о 15.20 бригадою швидкої медичної допомоги зі своєї квартири в одному з будинків по вул. Шевченка м. Нікополя з опіками тулубу, голови та кінцівок до лікарні була доставлена 64-річна місцева мешканка. 24 жовтня о 23.30 жінка померла.

Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру її смерть настала внаслідок термічних опіків голови, тулубу та кінцівок 2-3 ступеню. За скоєння злочину затриманий раніше засуджений 43-річний син постраждалої.

23 жовтня чоловік знаходився в гостях у своєї матері, вони удвох розпивали спиртні напої. Через небажання жінки зареєструвати сина у своїй квартирі між ними виникла сварка, в ході якої чоловік облив постраждалу керосином та підпалив. 26.10.2009 р. слідчим відділом Нікопольського МВ порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 2 п. 4 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство, скоєне з особливою жорстокістю»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте