Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині поліцейські офіцери громади виявили посіви снодійного маку

На Дніпропетровщині поліцейські офіцери громади виявили посіви снодійного маку

З присадибної ділянки біля приватного будинку правоохоронці вилучили 350 нарковмісних рослин та з будинку - майже 400 г висушених і подрібнених стеблин маку.

Насадження снотворного маку виявили поліцейські офіцери Святовасилівської територіальної громади за підтримки підрозділу аеророзвідки.

24 червня дізнавачі відділення поліції № 9 Дніпровського районного управління поліції провели санкціонований судом обшук за місцем мешкання подружжя. Під час слідчих заходів на земельній ділянці біля будинку були виявлені насадження маку – загалом 350 нарковмісних рослин.

Також у будинку подружжя поліцейські виявили дві скляні банки з висушеними та подрібненими стеблами маку вагою близько 400 г. Зразки нарковмісних рослин направили на експертне дослідження.

За вказаним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання передбачене санкцією статті - обмеження волі до трьох років. Тривають слідчі дії.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті