Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі стартують громадські роботи для містян та переселенців

У Дніпрі стартують громадські роботи для містян та переселенців

У Дніпрі стартують тимчасові громадські роботи. Вони – для безробітних містян та переселенців. За це працівники отримуватимуть мінімальну заробітну плату – 6,5 тис грн.

Про це розповіли під час брифінгу у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Громадські роботи стартують 1 квітня та триватимуть до 30 червня 2022-го. Скористатися такою можливістю можуть мешканці міста, які стоять на обліку у центрі зайнятості. Зокрема й переселенці. За свою працю вони отримуватимуть оплату. Фінансування – коштом міського бюджету», – розповіла начальниця інспекції з питань праці Дніпровської міської ради Тетяна Янушкевич.

Вона додала – є офісна та фізична робота. Зокрема, складання та архівування документів, внесення відомостей до баз даних, благоустрій та прибирання парку. Трудовий розпорядок визначатиме керівництво.

Вакансії – у центральному, правобережному та лівобережному управліннях соцзахисту Дніпровської міської ради. А ще комунальному підприємстві «Молодіжне творче об’єднання».

Тим, хто хоче працювати на громадських роботах, слід звернутися до міського центру зайнятості. Телефон: (068) 357-96-91.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті