Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
04:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровським підприємцям потрібен метал для протитанкових їжаків

Дніпровським підприємцям потрібен метал для протитанкових їжаків

Вже тиждень дніпровські підприємці допомагають укріплювати оборону міста. Нині скаржаться: для роботи їм не вистачає металу.

Підприємство Андрія займається виготовленням сільгосптехніки. Коли почалася війна, чоловіку не знайшлося місця ані в армії, ані в територіальній обороні. Тож коли побачив у соцмережах інформацію, що потрібні протитанкові "їжаки" — вирішив перепрофілювати своє підприємство.

"Шостий день ми вже варимо, відправляємо кожен день по декілька машин. Буває по п'ять машин, через військових, через поліцію, куди направляють, куди кажуть — туди і веземо", - розповідає чоловік.
За словами Андрія, за ці дні через них пройшло вже близько десяти тонн металу. Матеріал закінчується — доводиться шукати сировину по всьому місту.

"Сусіди взагалі почали причепи з фур різати на метал. Ми зараз з металобази привезем останні 10 шматків. Все, металу нема, зараз шукаємо, де ще взяти", - говорить підприємець.
Віталій також має своє невелике підприємство з виготовлення мангалів та ремонту техніки. З Андрієм вони познайомилися на металобазі, коли приїхали за сировиною. Чоловіки вирішили, що нині не час для конкуренції, і об’єднали свої зусилля.

"Коли війна закінчиться, росія все одно залишиться, у якомусь вигляді. будуть. Оце все, що ми зараз робимо, з цього всього ми потім збудуємо отой паркан, який мали хлопці збудувати у 2014 році, але в них щось не вийшло. Побудуємо український мур, щоб більше не мали можливості російська війська отак "заблукати", - говорить Віталій.
Він сподівається, що спільна робота дасть поштовх подільший дружбі та співпраці і після перемоги.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті