Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
12:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поранені Артемієм Рябчуком нацгвардійці поступово одужують

Поранені Артемієм Рябчуком нацгвардійці поступово одужують

Після виписки з лікарні Мечникова на поранених чекає реабілітація. А ось у 22-річної Жанни Шарової, яка була у найтяжчому стані, попереду ще кілька операцій.

У хлопця позаду кілька операцій, і нині він на шляху до одужання. Владислав – один з нацгвардійців, яких у ніч на 27 січня розстріляв Артемій Рябчук. Лікарі кажуть, поранення, які він отримав, поступово загоюються, тож найближчим часом його мають виписати.

А ще три тижні тому він був у тяжкому стані. Як фізично, так і психологічно. Ті страшні події, каже хлопець, були, наче страшний сон. Чому Артемій так вчинив – не розуміє і досі. Жодних конфліктів між солдатами Владислав не пригадує. З Артемієм він непогано спілкувався і в той день нічого не віщувало трагедії.

Про подальше майбутнє хлопець поки не загадує. Зараз на нього чекає реабілітація. Питання – чи повернеться він на службу, поки відкрите.

Ще один поранений нацгвардієць також впевнено йде до одужання. Його вже перевели з реанімації.

22-річна нацгвардійка Жанна Шарова – постраждала найбільше. Тож і ситуація у неї найскладніша. Лікарям вдалося неможливе – вони врятували дівчині життя. Та попереду на неї чекає ще кілька операцій.

Лікарі Мечникова зробили найголовніше – врятували життя пораненим. Далі за їхню реабілітацію візьмуться у госпіталі МВС.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Ольга  (15.02.22 11:46): Ну вы ,комментаторы,вообще не здоровые.Обижать?Мне сегодня в трамвае на ногу наступили-может мне ружбайку вынуть и под лозунгом-не обижай меня -выстрелить???Всех кто Рябчука поддерживает -надо на одни нары с ним!Или на худой конец-на Игрень.Самое там место таким убогим... Відповісти | З цитатою
Урок усвоили?  (15.02.22 10:14): Нельзя никого обижать. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті