Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
14:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як відбувається реконструкція однієї з найстаріших шкіл Дніпра

Як відбувається реконструкція однієї з найстаріших шкіл Дніпра

Триває реконструкція школи №122 на Ігрені. Будівлю утеплюють та осучаснюють ззовні і всередині.

Приведуть до ладу і подвір’я. Поруч облаштують стадіон із майданчиками. Такі глобальні зміни – вперше за понад сторічну історію закладу.

Підрядники вже утеплили фундамент шкільної будівлі. Проклали сучасну гідроізоляцію, аби убезпечити споруду від підтоплень та руйнувань. Зараз замінюють покрівлю, встановлюють енергоефективні вікна. Термомодернізують фасад.

«За проєктом, буде максимально збережений зовнішній вигляд історичної будівлі. Утеплюючи мінватою, повторюємо усі декоративні елементи. Фасад буде рівний, чистий та сучасний. Під його колір підібрали і вікна», – розповів підрядник Антон Чорнодуб.

Всередині ремонтники замінюють комунікації. Прокладають нові мережі електро та водопостачання, опалення, протипожежної безпеки. Згодом спортивну залу та харчоблок оснастять сучасною потужною вентиляцією.

Класи після ремонту будуть світлими. Яскравою буде лише стіна біля дошки. Кожен кабінет матиме свій колір.

Підрядники подбають і про людей з інвалідністю. Входи облаштують пандусами. Будівлю оснастять підйомником.

Приведуть до ладу подвір’я. Осучаснять шкільний стадіон. Він стане багатофункціональним. Одночасно можна буде проводити уроки фізкультури в декількох класах.

У дніпровській школі №122 – 500 учнів. Нині вони тимчасово навчаються у приміщенні сусіднього закладу №110.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Татьяна  (08.01.22 21:26): В нашей школе тоже оклеили стены гипсокартоном. Не успел ребенок прикоснуться- уже дырка. Утеплять надо снаружи. Кто теперь эти дырки заделывать будет? Опять родители? Відповісти | З цитатою
хорошие фоточки классов  (06.01.22 15:06): хотя, если присмотреться, это ж не фоточки, а картинки на компе рисованные! :) Вот такой он ремонт: всё на видосиках да на рисуночках. А на деле - здание без крыши в зиму оставили. Обычно так поступают владельцы исторических зданий - чтобы мороз и вода скорее здаине разрушила Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
мда...  (06.01.22 12:00): прекрасная демонстрация того, что представляет "велыке крадивныцтво". Есть хороший, добротный фасад здания - его уродуют. Но этого показалось мало, поэтому на зиму сняли крышу. Туда набросало снега. Этот снег будет таять. будет размерзаться ночами и будет разрушать здания и перекрытия. Кто и где видел подобные "ремонты"? Это ж если не уничтожение здания, то его существенное уродование и нарушение его состояния! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті