Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
09:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 16 сентября

Криминальная хроника на 16 сентября
martime.com.ua
14 вересня п. р. близько 18.00 в одному з ломбардів, що м. Кривий Ріг з гематомою лівої руки та саднами обличчя був виявлений труп 42-річної жінки, яка працювала касиром . Згідно висновку судово – медичної експертизи, смерть постраждалої настала внаслідок механічної асфіксії, перекриття дихальних шляхів. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління затриманий раніше засуджений 40-річний громадянин. Як було встановлено, 14 вересня близько 16.00 зловмисник прийшов до знайомої в ломбард. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої раніше засуджений руками завдав жертві удари по голові, та закривши ніс та рот - перекрив доступ повітря. Жінка не витримала знущань та відразу померла. Наразі за даним фактом слідчим відділом Жовтневого райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України ( «Навмисне вбивство» ).

14 вересня п. р. близько 17.00 в одному з будинків, що в м. Кривий Ріг з саднами обличчя та гематомою обох ніг був виявлений труп 50-річного господаря оселі. Згідно висновку судово – медичної експертизи, смерть постраждалого настала внаслідок гострої кровотечі, яка виникла при колото – різаному пораненні стегна з ушкодженням кровоносних судин. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління затримані двоє раніше засуджених чоловіків 30 – ти та 20-ти років. Як було встановлено, 13 вересня близько 23.00 за місцем мешкання господаря чоловіки розпивали спиртні напої. Раптом між ними та постраждалим виникла сварка, внаслідок якої зловмисники руками та ногами завдали жертві удари по голові та тулубу, після чого кухонним ножем спричинили останньому смертельне колото – різане поранення стегна. Наразі за даним фактом слідчим відділом Саксаганського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України ( «Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть» ).

15 вересня п. р. о 11.35 до співробітників Центрально – міського райвідділу міліції Криворізького міського управління надійшов матеріал за фактом вилучення в одному із банків, що м. Кривий Ріг купюри номіналом 100 грн., яка викликала сумнів у дійсності. Згідно довідки Науково – дослідного експертно – криміналістичного центру зазначена купюра є фальшивою та виготовлена за допомогою кольорової копіювальної техніки – струменевого принтеру. За скоєння злочину співробітниками сектору боротьби з економічною злочинністю Центрально – міського райвідділу міліції встановлений раніше засуджений 35-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, 14 вересня чоловік знайшов вище зазначену купюру та того з дня в одному з торгівельних центрів, що в м. Кривому Розі розрахувався нею за придбані продукти харчування. За даним фактом слідчим відділом Центрально – міського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 119 ч. Кримінального кодексу України ( «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення з метою збуту або збут підробних грошей»). Зловмисник заарештований за утримується в ізоляторі тимчасового утримання Криворізького міського управління.

Gorod.dp.ua на Facebook.


пздц  (17.09.09 03:18): Один Кр. Рог!
А что в Днепре ничего не случается и все 100% законопослушніе граждане?
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте