Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
13:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

К новому отопительному сезону подготовленно 85,9% жилищного фонда

К новому отопительному сезону подготовленно 85,9% жилищного фонда
У Дніпродзержинську до осінньо-зимового сезону 2009-2010 років підготовлено 1717 житлових будинків, що становить 85,9% житлового фонду міста. Про це повідомив заступник міського голови Дніпродзержинська Михайло Астапенко.

Проведено ремонт 26,3 тис. кв. метрів покрівлі житлових будинків, 22,9 тис. погонних метрів міжпанельних швів, 1362 систем холодного водопостачання, 323 під'їздів. Завершується ремонт теплопунктів та 8 котельних.

28 серпня на черговій сесії Дніпродзержинська міська рада зобов'язала житлово-комунальні підприємства забезпечити готовність житлового фонду до опалювального сезону 2009-2010 років до 1 жовтня 2009 року.

Рішенням сесії житлово-комунальним підприємствам міста доручено встановити постійний дієвий зв'язок та оперативне реагування на звернення мешканців міста з питань підготовки до нового опалювального сезону, посилити роботу щодо погашення мешканцями міста заборгованості за спожиті житлово-комунальні послуги, забезпечити сприятливі умови для отримання населенням довідок, необхідних для оформлення пільг та субсидій.

Підприємствам теплоенергетики міста рекомендовано своєчасно укласти договори на постачання газу, виконати роботи щодо заповнення магістральних, розподільчих теплових мереж та внутрішньобудинкових систем теплопостачання до 1 жовтня, розробити схему перерахунку оплати мешканцями міста послуг з теплопостачання у випадку неякісного надання послуг.

Довідка: У Дніпродзержинську житлові підприємства обслуговують 4,2 млн кв. метрів житла, на обслуговуванні у житлових підприємствах приватної форми власності — 2,3 млн кв. метрів житла. Комунальне підприємство «Дніпродзержинське житлове об'єднання» обслуговує 1,9 млн кв. метрів житла, заплановані витрати на 2009 рік на утримання та підготовку житла на комунальному підприємстві становлять 4,9 млн грн, на приватних підприємствах — близько 5 млн грн (на найбільшому з приватних — ТОВ «Крона», лівобережний житловий масив — 4,4 млн грн).
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте