Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
13:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Детские сады переполнены

Детские сады переполнены
fotki.yandex.ru
У Дніпродзержинську з початку 2009 року відкрито 22 нових групи у дошкільних виховних навчальних закладах для 451 дитини. Про це повідомили в управлінні освіти і науки Дніпродзержинської міської ради.

З початку нового навчального року планується відкрити ще 10 груп дошкільного виховання та 6 груп для дошкільнят на базі загальноосвітніх шкіл міста.

Рівень влаштування дітей віком до 6 років до дошкільних закладів міста становить наразі 65% від загальної кількості дітей до 6 років.

Довідка: У Дніпродзержинську діє 49 дошкільних навчальних виховних закладів, які відвідують 7,5 тис. дітей. У дитячих дошкільних закладах працює 323 групи, з яких 69 — спеціалізовані (для дітей з вадами здоров'я), 23 — санаторних, 82 — профільних.
Gorod.dp.ua на Facebook.


tina  (07.09.09 15:08): за "вступительные" деньги которые платят родители ,при сдаче детей в сад ,можно было бы еще несколько садов открыть или хотя бы ремонты приличные в садах сделать.А то в садик деньги постояно неси,при чем не по 5 грн.,а садики так и остались на совдеповском уровне. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте