Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відкрили пункт вакцинації в торговельному центрі

У Дніпрі відкрили пункт вакцинації в торговельному центрі

6 жовтня в Дніпрі, у торговельному центрі, що на Європейському бульварі, відкрили центр вакцинації. Як розповідають кореспонденти Суспільного, пункт працює на четвертому поверсі торговельного центру.

За словами лікарки Анастасії Степаненко, вакцинуватися можна трьома препаратами на вибір. Із собою треба мати паспорт та код платника податків.

«Так, людина, яка отримала два щеплення, може захворіти на ковід, але це не буде тяжкий перебіг, це не буде кисневої терапії, тяжкої пневмонії. Це можна вилікувати й під наглядом сімейного лікаря», – каже лікарка.

Представниця торговельного центру Катерина Кириченко розповідає: надихнулись досвідом Києва, де вже є пункти вакцинації у торговельних центрах.

«Ми всі чуємо від влади стосовно наближення локдауну, але ми можемо забезпечити роботу усіх магазинів, усіх точок продажів і відвідування нас самих завдяки вакцинації. Якщо буде вакциновано 80% як відвідувачів, так і персоналу, то все буде працювати», – зауважує вона.

Суспільне поцікавилося в перехожих, як вони захищаються від коронавірусної хвороби та чи встигли зробити щеплення.

«По-перше, зробила щеплення, по-друге, ходжу тільки в масці – у транспорті та скрізь. Зробила в серпні дві дози щеплення, нормально, всім раджу», – сказала дніпрянка Віра.

«Не хочу я робити щеплення, це не має сенсу, якщо навіть ти зробиш все одно можеш захворіти, який сенс його робити?» – зазначила Сніжана.

Пункт щеплення працюватиме у середу, четвер та п'ятницю з 13.00 до 18.00. У суботу – з 10.00 до 14.00.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Я не поняла..  (07.10.21 08:15): А шо,- паспорта не достаточно для прививки, шо запрашивают ещё и код налогоплательщика? Відповісти | З цитатою
Толстяк  (07.10.21 07:43): Я ел таблетки от поноса, и всё равно обоср@лся. Если бы я не ел таблетки, я бы обоср@лся до смерти. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Вася  (06.10.21 20:25): А у нас семейный врач решила не перенапрягаться и просто не отвечает на звонки, и вызвать на дом через регистратуру как раньше уже нельзя. Приходите на прием, как выздоровеете :) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті