Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
15:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі найкраща спортивна школа з легкої атлетики України відзначила 60-річчя

|«« «« »» »»|

Дніпровська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву № 3 ( вул. Любарського, 4-А ) відсвяткувала ювілей – 60 років. З цієї нагоди там влаштували урочистості і змагання серед вихованців.

«Поважну дату відзначає наша дніпровська спортивна школа. Приємно, що заклад за останні роки зазнав гарних перетворень. Тут зроблено усе необхідне для якісної підготовки, тренувань спортсменів. А головне – це люди, тренери, які тут працюють. Це приголомшливий колектив з його авторитетним директором. Бажаю школі успіху, щоб тут завжди панувала атмосфера великого спорту, оскільки заклад є постійним «постачальником» майстрів спорту міжнародного класу, олімпійців для нашої країни», – сказала президентка Федерації легкої атлетики м. Дніпра та Дніпропетровської області Марина Філатова.

За останні роки спеціалізовану дитячо-юнацьку спортивну школу олімпійського резерву № 3 оновили як ззовні, так і всередині.

Після капітального ремонту заклад є найкращою спортивною школою України з легкої атлетики. На стадіоні укладено двошарове гумове покриття, встановлено сектор з метання, відремонтовано відновлювальний центр.

Також оновлено спортивну ігрову залу для тренувань зі стрибкових видів легкої атлетики та багатоборства, зал силової підготовки. А ззовні – замінено дах і вікна, утеплено фасад, виконано художньо-дизайнерське оформлення школи.

«Саме ця спортивна школа показує найкращий результат на всеукраїнських і міжнародних змаганнях. Приємно також відзначити й те, що після реконструкції закладу спостерігається значний наплив діток, які бажають опановувати легку атлетику. До груп початкової підготовки за останні три місяці прийшло понад 150 дітей. І це не може не радувати», – підкреслив начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Олександр Осипов.

Директор спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву № 3 Олександр Жуков зазначив:

«Оскільки ми спортивний заклад, то, звісно, і ювілей святкуємо по-спортивному – змаганнями. Це відкрита першість з легкої атлетики з нагоди 60-річчя нашої школи, у якій беруть участь спортсмени 2006-2007 та 2008-2009 років народження. Змагання проходять у бігових видах на різні дистанції, а також стрибках у довжину та висоту, штовханні ядра. Загалом у легкій атлетиці 48 видів і практично усі представлені в нашій школі».

Привітати рідну спортивну школу завітала і її випускниця, олімпійська призерка Ярослава Магучіх.

«Звідси починала, і більшу частину спортивної кар’єри тут тренувалася. Приємно бачити свою рідну спортивну школу гарно оновленою. Бажаю її нинішнім вихованцям ніколи не здаватися, вірити у власні сили. І, звісно ж, постійно тренуватися, прагнути до найкращих результатів!» – наголосила Ярослава Магучіх.

Довідка:
За 60 років спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву № 3 підготувала 110 майстрів спорту, 29 майстрів спорту міжнародного класу, 6 вихованців школи стали заслуженими майстрами спорту України: Сергій Лебідь, Інеса Кравець, Олексій Лукашевич, Анна Рижикова, Олександр П’ятниця, Ярослава Магучіх.

Gorod.dp.ua на Facebook.


уа  (01.10.21 15:45): Согласно адресу на Миротворце, Ярослава Магучих жила прямо возле этой школы, на Прогрессивной. Подобные школы нужны в каждом районе города , а также в каждом райцентре. Вот только обучение в них надо сделать платным, бесплатно только первые 3 месяца. Этого времени достаточно, чтоб понять, есть ли серьёзные перспективы у ребёнка. И только явных талантливых, подающих надежды на олимпийское золото, детей ,как Ярослава, обучать бесплатно. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті