Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 20 апреля 2024
13:54

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Кераміка мережі АГРОМАТ у Дніпрі! Новий торгівельний простір від провідного імпортера керамічної плитки та сантехніки

Кераміка мережі АГРОМАТ у Дніпрі! Новий торгівельний простір від провідного імпортера керамічної плитки та сантехніки

Компанія АГРОМАТ знову радує цінителів високоякісної кераміки новинами про розширення мережі! Незабаром, 13 листопада 2021 року, відбудеться відкриття магазину у Дніпрі. Нова торгова точка буде розташована за адресою Набережна Перемоги 68-а. Поспішайте, першим покупцям знижки і подарунки!

Провідний постачальник керамічної плитки та сантехніки в Україні Компанія АГРОМАТ упродовж вже 30 років займається імпортом, продовжує розширення мережі та відкриває нові роздрібні торгові точки в містах нашої країни. На сьогодні успішно працюють вже понад 20 магазинів, в тому числі 1 в Грузії. Зовсім скоро, в листопаді, планується відкриття чергового магазину в місті Дніпро. Мешканцям міста на річці будуть доступні кращі колекції кераміки, сантехніки та найсвіжіші новинки від передових світових брендів - близько 1000 видів керамічної плитки від виробників України та Європи, а також ванни, душові кабіни, інсталяції та багато іншого. Всього понад 200 000 одиниць продукції, придбати яку можна самовивозом або з доставкою.

Торгова мережа Агромат - це одна з найбільш відвідуваних мереж магазинів сантехніки та кераміки в Україні. Настільки висока популярність на українському ринку обумовлена:
- найширшим вибором продукції;
- великою кількістю новинок;
- високим рівнем обслуговування.

Прийшовши сюди, ви обов'язково знайдете саме те, що шукаєте, і зможете отримати розгорнуту консультацію кваліфікованих фахівців абсолютно безкоштовно. Відкриття магазину в Дніпрі ще більше закріпить і без того стійкі позиції компанії. Основний принцип роботи магазинів АГРОМАТ - індивідуальний підхід. Тому кожен з покупців отримує не тільки привітний прийом і максимум уваги, а й кваліфіковану допомогу. У торгових залах облаштовані шоу-руми для наочної демонстрації комплексних інтер'єрних рішень. В обслуговуванні підтримуються високі європейські стандарти.

Відкриття магазину в Дніпрі - елемент загальної бізнес-стратегії компанії, спрямованої на забезпечення вітчизняного споживача передовими новинками світу кераміки та сантехніки для дому та бізнесу. Керівництво компанії прагне рівномірно розподілити магазини по всій території країни, щоб кожен українець міг зробити ванну або кухню своєї мрії, вільно застосовуючи оригінальні рішення для втілення навіть найсміливіших фантазій! Приходьте на відкриття, будьте постійним покупцем АГРОМАТ - оцініть вигоду, буде цікаво!




Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте