Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
13:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Приобретено новое больничное оборудование

Приобретено новое больничное оборудование
Для закладів охорони здоров'я Дніпродзержинська в рамках бюджетної програми централізованої закупівлі придбане нове обладнання.

У міській лікарні швидкої медичної допомоги введені в дію апарат штучної вентиляції легенів «Фаза-21», 5 реанімаційних моніторів, центральна станція цілодобового моніторингу UCS-1000; у міській лікарні №9 – кольпоскоп МК-300 на загальну суму 269,5 тис. грн.

На здійснення реконструкції філії поліклініки №3 по вул. Ватутіна під поліклініку сімейної медицини з Держбюджету отримано 3,8 млн грн, за рахунок коштів міського бюджету у сумі 270,6 тис. грн передбачено завершення реконструкції котельні міської лікарні швидкої медичної допомоги.

Довідка: У Дніпродзержинську працює 15 закладів охорони здоров’я, що належать до комунальної власності міста. До обласного підпорядкування належать 4 заклади. Один — до державної форми власності, 3-відомчі (ВАТ „ДМКД”, ВАТ „ДКХЗ”, міського управління УМВС), а також приватна поліклініка сімейної медицини.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте