Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Січеславську Набережну очищують від написів вандалів

Січеславську Набережну очищують від написів вандалів

Розмальовки вандалів: продаж наркотиків, графіті й навіть нацистську символіку прибирають комунальники з огорожі на набережній Дніпра.

Щорічно місто витрачає на такі очищення сотні тисяч гривень, – повідомляють в інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради.

«На прибирання викликаємо бригаду, машину й, звичайно, йдуть кошти на витратні матеріали. Якщо б по місту не малювали бозна-де, ми б змогли зберегти гроші й на деяких ділянках по Дніпру поновити асфальт. Набережна – улюблене місце для розмальовок. Найпопулярніші написи – реклама наркотиків, а нещодавно ще й з’явилися зображення нацистських символів», – наголосив начальник інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради Руслан Мороз.
Усю набережну Дніпра виходять очищувати від написів навесні та восени. У роботі задіюють піскоструй:
«Такий тип очищення ефективний на твердих поверхнях – металі або граніті. Товщина матеріалів таким чином не змінюється, і після роботи огорожа готова до подальших робіт, які запланують», – показав провідний фахівець відділу технічного забезпечення КП «Управління контролю за благоустроєм міста» Сергій Воскобойников.
Набережну Дніпра планують очистити від написів вандалів до кінця наступного тижня.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Дед  (24.09.21 09:39): Значение слова «вандал»

ВАНДА́Л, -а, м.

1. мн. ч. (ванда́лы, -ов). Древнегерманское племя, завоевавшее часть Римской империи и подвергшее Рим разгрому и разграблению.

2. Разрушитель культурных ценностей. || Некультурный, невежественный человек.
Они не вандалы, а ПАКОСТНИКИ. Постарайтесь использовать общепринятую терминологию.
Відповісти | З цитатою
W  (23.09.21 14:26): Граффити - это хоть и суб-, но культура. А после ваших зачисток - ощущение разрухи, когда обоев не хватает и клеют какие куда попало... Відповісти | З цитатою
W  (23.09.21 14:21): Вопрос к главному художнику Днепра Сергею Белопольскому: украшают ли город эти выделяющиеся пятна после закраски "вандализма"? Согласован ли с ним цвет краски? Или, может, стоит штрафануть Благоустрий за самодеятельность? Відповісти | З цитатою
днепр  (23.09.21 13:39): Супер..а как на счет города ...стени Южмаша...остоновка трамвая Метеор.. и тд по рабочей Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті