Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
13:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Завершили ремонт дорог на жилмассиве «Соцгород»

Завершили ремонт дорог на жилмассиве «Соцгород»
t-l.ru
У Дніпродзержинську завершено комплекс робіт з поточного ремонту доріг на житловому масиві «Соцмісто». Відновлене дорожнє покриття на вулицях Беспалова, Стовби, Слайковського на загальній площі 8,7 тис. кв. метрів. Про це повідомили в управлінні комунального господарства Дніпродзержинської міської ради.

Завершено виконання капітального ремонту провулку Більшовицького на «Черемушках» (11,8 тис. кв. метрів), вул. Визволителів (7,9 тис. кв. метрів) на лівобережному житловому масиві, вул. Гастелло (2,7 кв. метрів), вул. Залізняка та вул. Криворізької у селищі Романкове.

З вересня розпочнеться капітальний ремонт вул. Енергетиків (5,7 тис. кв. метрів), поточний ремонт вул. Дніпробудівській (7 тис. кв. метрів) у селищі ГЕС та вул. Миру.

Заплановане також відновлення дорожнього покриття на залізничних та трамвайних переїздах. Наразі відремонтовано переїзд на перехресті вулиць Подільської та Волзької.

За рахунок коштів цільового фонду міської ради мають здійснити капітальний ремонт трьох вулиць у селищі Романковому (Криворізької, Залізняка, Макіївської) та вул. Миру в центрі міста.

На дорожнє господарство з урахуванням очікуваного обсягу надходжень податку з власників транспортних засобів у міському бюджеті Дніпродзержинська на 2009 рік передбачено видатки у сумі 8,1 млн грн.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте