Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
15:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Отметили день Государственного Флага Украины

Отметили день Государственного Флага Украины
planeta.rambler.ru
20 серпня на площі Дзержинського в Дніпродзержинську пройшли урочистості до Дня Державного прапора України.

На головному флагштоці міста піднято Державний прапор, участь в урочистому мітингу взяли близько 300 городян, міський голова Дніпродзержинська Ярослав Корчевський, голови районних у місті рад та Карнаухівської селищної ради, ветерани, представники громадськості.

На мітингу з вітальним словом виступив також заступник голови обласної організації Української Республіканської партії «Собор» Валерій Чорномаз, який у 1991 році брав участь в урочистостях з нагоди встановлення Державного прапору у Верховній Раді.

На урочистостях до Дня Державного прапора міський голова Ярослав Корчевський вручив паспорти 10-м юнакам, яким виповнилося 16 років.

З нагоди свята на площі Дзержинського організували концерт за участі художніх колективів Дніпродзержинського дитячого інтернату.

Довідка: У Дніпродзержинську перший синьо-жовтий прапор незалежної України був встановлений активістами Народного Руху, які працювали на «ДніпроАЗОТ», у 1991 році ще напередодні відповідного рішення Верховної Ради – на найвищий вежі у місті – вежі цеху виробництва аміаку «ДніпроАЗОТ».
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте