Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі ліквідували філію колекторського колл-центру

У Дніпрі ліквідували філію колекторського колл-центру

У ході досудового розслідування працівники поліції Києва задокументували незаконну діяльність групи осіб в місті Дніпро. Наразі поліцейські встановлюють усіх учасників, які можуть бути причетні до злочинної діяльності.

Нагадаємо, що у 2019 році троє чоловіків організували діяльність колекторської фірми під виглядом кол-центру.

У рамках проведення досудового розслідування, розпочатого за ч. 3 ст. 355 (Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань) Кримінального кодексу України, працівники слідчого управління столичної поліції спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань у м. Києві викрили та припинили незаконну діяльність в місті Дніпро ще однієї філії колекторського кол-центру.

Як розповів старший слідчий слідчого управління столичної поліції Олександр Василевський, зловмисники систематично телефонували клієнтам підприємств, які надавали гроші в кредит, та під психологічним тиском вимагали повернення боргів:

«Також ми встановили, що дзвінки надходили до громадян, які не мали жодного відношення до цих цивільно-правових зобов’язань. Зловмисники погрожували застосуванням насильства над ними та їхніми родичами, пошкодженням та знищенням майна тощо. У ході санкціонованих обшуків ми вилучили понад 200 одиниць комп’ютерної техніки, сервера, мобільні телефони та документацію, які використовувались у злочинній діяльності».
Наразі протиправну діяльність фірми припинено, поліцейські встановлюють усіх осіб, які можуть бути причетні до злочинної діяльності. Триває досудове розслідування.



Gorod.dp.ua на Facebook.


cahbe  (13.08.21 10:56): Кто шарит - как они набирают людей? тупо интересно как выглядет вакансия на ворке в подобную шарагу. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті