Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
15:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Около центрального рынка наведут порядок

Около центрального рынка наведут порядок
evercloud.com
Виконком Дніпродзержинської міської ради затвердив рішення щодо вжиття додаткових заходів з благоустрою та забезпечення належних умов для транспорту та пішоходів на території, прилеглої до центрального ринку міста, зокрема вул. Мурахтова.

Заходами передбачено, зокрема, і створення умов для дотримання тиші, охорони зелених насаджень, забезпечення зручного розташування транспортних засобів відвідувачів ринку.

Рішенням виконкому Управлінню головного архітектора міста та ряду контролюючих служб рекомендовано до 1 вересня здійснити перевірку законності розташування на територіях, прилеглих до центрального ринку малих архітектурних форм (торговельних павільйонів та кіосків).

Довідка: Дніпродзержинський центральний ринок належить Дніпропетровській облспоживспілці, розташований та території площею 5,4 га, має 2918 торговельних місць.
На території міста розташовано ще 13 ринків.
Gorod.dp.ua на Facebook.


deniska68  (18.08.09 16:04): Ага!!! Проспект Ленина от Аношкина до площади уже сделали пешеходным по выходным, парк на 5-м районе построили, дом со шпилем реставрировали... что ж следующее инетересно?! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте