Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
17:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Проект улучшения состояния левобережного канала

Проект улучшения состояния левобережного канала
fotki.yandex.ru
Виконком Дніпродзержинської міської ради затвердив рішення про погодження робочого проекту проведення заходів з поліпшення стану лівобережного (дренажного) каналу міста.

На здійснення проекту розчищення Лівобережного дренажного каналу в Дніпродзержинську до кінця року планується витратити 4,4 млн грн за рахунок коштів Фонду охорони навколишнього природного середовища.

Проектом передбачено розчистку русла каналу, намивання берегів, спорудження додаткових дренажів, заплановано також здійснити благоустрій набережної каналу та зелених зон відпочинку у прибережній зоні.

Довідка: Лівобережний дренажний канал у Дніпродзержинську, довжиною близько 3 км, виконує функції природного та штучного дренажу ґрунтових вод та води Дніпровського водосховища. Створений при намиванні ґрунтів для будівництва лівобережного житлового масиву, проходить вздовж 5 житлових мікрорайонів лівобережжя.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Anton  (20.08.09 13:48): Было бы конечно супер, но эть как всегда развод наверняка =( Ответить | С цитатой
deniska68  (18.08.09 16:01): "благоустрій набережної каналу", а что там за набережная у канала нашего?!! Ее ж в природе не существует! Или имеется в виду Оазису денег дать?!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте