Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 11 червня 2024
16:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині чоловік запропонував поліцейському 1000 доларів: йому загрожує до восьми років позбавлення волі

На Дніпропетровщині чоловік запропонував поліцейському 1000 доларів: йому загрожує до восьми років позбавлення волі

Неправомірну вигоду начальнику сектору дізнання одного з відділень поліції Дніпра запропонував чоловік, який намагався уникнути кримінальної відповідальності та повернути вилучений автотранспорт. Про наміри фігуранта поліцейський повідомив внутрішню безпеку Нацполіції.

Працівники Дніпропетровського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ встановили обставини, які передували корупційній пропозиції посадовцю поліції. 28-річний мешканець Кривого Рогу керував автомобілем «Mercedes Benz» з підробленими документами, а також відсутнім реєстраційним номером на вузлах та агрегатах транспортного засобу. За фактом фальсифікації документів працівники поліції селища міського типу Солоне Дніпровського РУП розпочали кримінальне провадження, автомобіль вилучили.

Намагаючись оминути «проблем із законом» та повернути авто, водій запропонував начальнику сектору дізнання поліції Солоного 1 000 доларів США хабаря.

За матеріалами внутрішньої безпеки Нацполіції працівники Правобережної окружної прокуратури міста Дніпро внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України та передали матеріали за підслідністю до слідчого відділення поліції смт Солоне.

Під час надання поліцейському першої частини суми «відкупних» - 12 000 гривень - хабародавця затримали оперативники внутрішньої безпеки НПУ та слідчі поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури. Гроші вилучено.

Чоловікові готується оголошення про підозру. За підкуп службової особи йому може загрожувати до восьми років позбавлення волі. Наразі фігуранта затримано в процесуальному порядку.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Аваков  (01.06.21 16:14): Судя по тексту взятку давали начальнику сектора дознания отделения полиции Днепра, тогда не понятно зачем житель Кривого Рога давал штуку баксов еще и начальнику сектора дознания полиции Соленого ? А министру МВД, что не хватило ? Відповісти | З цитатою
Простак  (01.06.21 16:02): Пугнули хорошо, аж 8 лет, теперь с него $5000 собьют. Відповісти | З цитатою
тухлыйавакен  (01.06.21 13:30): и шо интересно, ни один мусор-взяточник никогда не сидел, а тут сразу восемь лет:))) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Не понял  (01.06.21 13:24): Человек улучшает материальное положение сотрудника полиции, а ему срок. Відповісти | З цитатою
Кризис  (01.06.21 12:46): Пожурят и отпустят, какие восемь лет ??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті