Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
00:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Троє дніпрян поширювали дитячу порнографію

Троє дніпрян поширювали дитячу порнографію

Через мережу Інтернет, з використанням файлообмінників, зловмисники здійснювали розповсюдження фото та відео з елементами порнографічної продукції.

Слідчі заходи відбулися 28 травня, за участю слідчих слідчого управління, співробітників управління міграційної поліції та під процесуальним керівництвом прокуратури Дніпропетровської області. За місцем мешкання чоловіків правоохоронці провели три санкціоновані судом обшуки, в результаті яких вилучили 36 жорстких дисків, системний блок, Wi-Fi роутери, зовнішні жорсткі диски, флеш-накопичувачі, оптичні диски, мобільний телефон та предмет схожий на пістолет.

Все вилучене направлено на проведення відповідних експертиз. За результатами дослідження буде вирішено питання про вручення повідомлення про підозру чоловікам.

Як з’ясувалося, троє мешканців Дніпра, віком від 47 до 58 років, протягом 2020-2021 років здійснювали розповсюдження дитячої порнографії через Інтернет.

Обшуки проводилися в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 301-1 (одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.





Gorod.dp.ua на Facebook.


shadow  (31.05.21 15:54): не пойму, зачем роутеры на экспертизу забирать? Может кто знает, подскажите Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1  (31.05.21 15:35): Вообще странно, но мало ли недоумков. Какой смысл в этом, кроме как поиметь проблем? Учитывая, что любая порнуха, хоть с конями, доступна бесплатно, кто это купит? Тем более в стране, где за распостранение срок. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Злюка  (31.05.21 15:25): И почему люди не могут жить без всей этой грязи? Спрос порождает предложение. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті