Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
01:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Коробку з написом «бомба» та примотаним мобільним виявили перехожі біля станції «Інгулець»

Коробку з написом «бомба» та примотаним мобільним виявили перехожі біля станції «Інгулець»

Вибухотехніки, які отримали повідомлення про залишений на колії невідомий пристрій, одразу прибули на місце. Після ретельного огляду було прийняте рішення про його знищення. Затримки руху потягів при цьому не було.

Коробку з написом «бомба» та примотаним мобільним телефоном виявили перехожі 26 травня близько 12:00 біля станції «Інгулець».

На місце події відразу виїхали представники вибухотехнічної служби, слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

Після ретельного огляду невідомого предмета вибухотехніки прийняли рішення про його знешкодження. У результаті вибухом направленої дії правоохоронці знищили підозрілий пристрій.

Наразі проведено огляд місця, де все сталося. Поліцейські відпрацьовують камери відеонагляду та встановлюють всі обставини події.

Вирішується питання щодо правової кваліфікації та відкриття кримінального провадження.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Сторонник реальности  (26.05.21 20:33): "После тщательного осмотра неизвестного предмета взрывотехники приняли решение о его обезвреживании. В результате взрыва направленного действия правоохранители уничтожили подозрительное устройство." (с)

Вот только не понятно, было ли это взрывное устройство и просто фейк от школьников? ... Скорее, конечно второй вариант... Если бы кто-то хотел, что-то взорвать, то наверное спрятал бы устройство с глаз долой.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті