Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
19:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника

Криминальная хроника
1. 25 липня п. р. о 18.30 до нейрохірургічного відділення однієї з лікарень м. Кривого Рогу з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та саднами тулубу був госпіталізований 32-річний чоловік, який 3 серпня від отриманих травм помер. Згідно акту судово-медичної експертизи, смерть постраждалого настала внаслідок травм голови та тулубу з переломами ребер, а також внаслідок розриву нирки та селезінки. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління були затримані троє 17-річних молодиків. Як було встановлено, 25 липня о 16.30 біля ринку по вул. Тухачевського між молодиками та постраждалим виникла сварка, внаслідок якої зловмисники руками та ногами завдали йому вищевказані тілесні ушкодження. Наразі за даним фактом слідчим відділом Жовтневого райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»). Один із зловмисників затриманий, іншому ж обраний запобіжний захід – підписка про невиїзд. Також співробітниками міліції прийняті заходи щодо затримання третього співучасника злочину.

2. 3 серпня п. р. о 01.30 до співробітників Марганецького міського відділу міліції звернулася 86-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що 2 серпня близько 19.00 за місцем її мешкання 19-річний знайомий молодик руками завдав їй удари по голові та тулубу. Після чого зловмисник заволодів пенсійним посвідчення жінки, ощадною книжкою та велосипедом «Україна», але при скоєнні злочину був затриманий громадянами. Викрадені речі у зловмисника вилучені співробітниками міліції. Наразі за даним фактом слідчим відділом Марганецького міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст.186 ч. 2 Кримінального кодексу України («Грабіж»).

3. 3 серпня п. р. о 18.50 до співробітників Марганецького міського відділу міліції звернулася 25-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що 27 липня близько 15.00 біля одного з будинків по вул. Парковій невідомий чоловік заволодів вагами та кавунами у кількості 8 штук, що належать жінці. За скоєння злочину співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції Марганецького МВ міліції був затриманий 55-річний місцевий мешканець. Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Максим  (04.08.09 15:49): Упс...
Mea culpa, mea maxima culpa...
Ответить | С цитатой
Человек  (04.08.09 15:42): ...Також співробітниками міліції прийняті заходи щодо затримання третього співучасника злочину. Ответить | С цитатой
Максим  (04.08.09 15:34): По первой новости непонятно...
"..були затримані троє 17-річних молодиків" и тут же "Один із зловмисників затриманий, іншому ж обраний запобіжний захід – підписка про невиїзд..."
А где третьего дели???
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте