Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
19:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 31 июля

Криминальная хроника на 31 июля
1. 29.07.2009 р. близько 11-ї години в с. Карпівка Широківського району у сторожці одного з підприємств з колото-різаною раною брюшної порожнини був виявлений труп 49-річного мешканця с. Дем’янівка. За скоєння злочину співробітниками міліції затриманий 51-річний чоловік без визначеного місця проживання, який 29 липня близько 10-ї години разом із постраждалим розпивав спиртні напої та в ході виниклої сварки кухонним ножем спричинив йому смертельне поранення. Знаряддя злочину вилучено. Слідчим відділом Широківського РВ порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 КК України («Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого»).

2. 30.07.2009 р. близько 17-ї години під час санкціонованого обшуку в одній з квартир м. Дніпропетровська у 39-річної місцевої мешканки були вилучені 0,5 г порошкоподібної речовини білого кольору, схожої на психотропну речовину «амфетамін», 3 мл речовини, схожої на «опій», 1000 мл речовини, схожої на «опій екстракційний» та 1500 гривень, здобутих від продажу наркотиків. Вилучені речовини направлені до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Проводиться перевірка.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Бывш. следователь  (02.08.09 17:48): Ахрен Арспетович Бабакин! Там шо у вас в канаве (канаде) все вымерли? А как же без вашего словоблудия? Скучаем-с. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте