Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
16:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Майже 240 тисяч мешканців області отримують житлову субсидію

Майже 240 тисяч мешканців області отримують житлову субсидію

Нині на Дніпропетровщині 239,5 тис людей отримують субсидію на житлово-комунальні послуги. Оформити державну допомогу можна у три способи. Надати документи онлайн – на сайті Мінсоцполітики, надіслати їх поштою – до органу соцзахисту населення або принести особисто – до ЦНАПу або територіальної громади.

Щозими на порядку денному у мешканців області – сума платіжки за житлово-комунальні послуги. Уряд установив граничний розмір ціни на газ для побутових споживачів – 6,99 грн за кубометр. Він діятиме до кінця опалювального сезону. Аби ще менше платити за газ, соціально незахищені верстви можуть оформити житлову субсидію. Таку допомогу від держави вже отримують 239,5 тис мешканців регіону.

Аби отримувати субсидію, необхідно, щоб розмір плати за житлово-комунальні послуги перевищував обсяг встановленого обов’язкового платежу. При цьому враховуються межі соціальних норм споживання.

Розмір обов’язкового платежу визначається для кожного домогосподарства індивідуально і залежить від середньомісячного сукупного доходу домогосподарства. За менших доходів зменшується і відсоток обов’язкової плати за житлово-комунальні послуги.

Тепер оформити житлову субсидію мешканці Дніпропетровщини можуть за спрощеною системою.

Gorod.dp.ua на Facebook.


дядя Толя  (20.01.21 16:45): запекаешься её получать. Вначале отправишь онлайн, а потом придите распишитесь, принесите справку( онлайн отправка не канает), и это всё в период лохдауна, стояние на улице в очередях. Для украинца это унизительно, проще не платить. Відповісти | З цитатою
cahbe  (20.01.21 15:29): Субсидию получают человеки? Она не на жилплощадь идёт? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті