Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
10:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Криворізької трасі біля Дніпра вже уклали 33 км вирівнюючого шару нового асфальту

На Криворізької трасі біля Дніпра вже уклали 33 км вирівнюючого шару нового асфальту

На Дніпропетровщині ремонтують одну з найпроблемніших ділянок траси М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине. Загалом приведуть до ладу 45 км дороги – від Криничанського посту поліції до межі міста Дніпро. Зараз у розпалі – улаштування вирівнюючого шару покриття. Підрядники вже уклали 33 км нового асфальту.

Цьогоріч масштабне оновлення доріг в області відбувається за програмою «Велике будівництво». Будують і ремонтують магістралі міжнародного, національного та місцевого значення. Робота кипить і на трасі М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине. Там на одній із найпроблемніших 45-кілометровій ділянці вже укладають вирівнюючий шар асфальту. Такий ремонт – вперше за декілька десятиліть.

Нині вже 33 км ділянки траси Знам’янка-Луганськ-Ізварине, що ремонтують, – із вирівнюючим шаром нового асфальту. Згодом укладуть і верхній пласт покриття.

Траса М-04 міжнародного значення Знам’янка-Луганськ-Ізварине пролягає територією чотирьох областей. Загальна протяжність дороги Дніпропетровщиною – майже 300 км.


Gorod.dp.ua на Facebook.


sergasius  (02.10.20 15:59): Вот только эти 45 км и так по меркам Украины были ещё более менее - жесть начинается на 46км после поворота на Пятихатки как раз после поста...трасса 300км и если делать по 33 км в год то требуется 10 лет - смешные темпы ремонта- такое впечатление что одна бригада делает по всей стране Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Місцевий  (02.10.20 14:31): Відправте хоча б 5 машин з асфальтом за П'ятихатки. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1  (02.10.20 13:47): Новый асфальт ложат - это хорошо. А почему сразу не заложить проездные весовые комплексы с выводом показаний, экак о превышениях скорости напрямую на Киев, ГУ НП, и транс безпеку? После этого следующий ремонт этой трассы, как и всех других можно было бы делать не через 5 лет, а ещё лет через 20-30. А так с фурами весом по 120 тон этот асфальт долго не продержиться. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті