Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі дитина допомгла затримати грабіжника, який відібрав гроші у 92-річного дідуся

У Дніпрі дитина допомгла затримати грабіжника, який відібрав гроші у 92-річного дідуся

92-річний мешканець одного з будинків по вулиці Киргизький став вчора легкою жертвою пограбування просто посеред білого дня.

Патрульні Станіслав Пушкеля та Антон Кравченко прибули на місце події. Там вони поспілкувалися з потерпілим. Старенький повідомив їм небагато, адже як виявилося він має вади зору і просто відчув, що хтось вихопив в нього гроші, а от прикмет нападника чоловік повідомити не міг.

На щастя, свідками пограбування пенсіонера стали двоє 12-річних хлопчиків. Один із них і викликав поліцію. Маленький заявник розповів, що бачив чоловіка, який вчинив злочин. За його словами, зловмисник помітив, що його вчинок побачили діти й став бігти за ними. Вони злякалися й заховалися у під'їзді. Хлопчики детально описали грабіжника.

Охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу і стали обстежувати прилеглу територію разом із заявником. Незабаром вони помітили, схожого за прикметами громадянина. Хлопчик вказав, що саме цей чоловік — зловмисник. Той перебував у компанії 5-х осіб і хотів тікати. Його товариші намагалися перешкоджати затриманню ймовірного грабіжника, втім, патрульні все ж таки надягли на останнього кайданки.

Слідчо-оперативна група під час поверхневої перевірки затриманого виявила у його спідньому заховані гроші старенького. Чоловіка доставили до Шевченківського відділку поліції для з'ясування усіх обставин події.

Ми дуже вдячні 12-річному помічнику, який вчиться у школі №126, за небайдужість, оперативність та чуйне серце!




Gorod.dp.ua на Facebook.


Это ж какой  (26.08.20 18:09): гнидой надо быть, что бы ограбить 92- летнего деда. Відповісти | З цитатою
Василий  (26.08.20 17:52): Мужчина - громко сказано! Этому дебилу от силы 20 лет! Відповісти | З цитатою
Бомжик  (26.08.20 14:40): Не ребенок , а подросток ! Респект ему и его товарищам ! И не обижайся на не очень грамотных авторов статьи. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
...  (26.08.20 13:50): 1800 грн? У дедули? Наверняка пенсию получил. Какой конченной твaрью нужно быть, чтобы грабить старика? Нужно вводить солидарную ответственность, чтобы с такими уродами привлекать к ответственности и тех, кто их воспитал Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Синяя птица  (26.08.20 13:32): И за препятствование задержанию гамадрилы друзяк надо было на дубинал насадить.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті