Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровській області незаконно виробляли тютюнові вироби: «тютюнову лінію» передали в дохід держави

У Дніпропетровській області незаконно виробляли тютюнові вироби: «тютюнову лінію» передали в дохід держави

Працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Рівненській області в ході відпрацювання ринку незаконного виготовлення тютюнових виробів, на території Рівненської та Дніпропетровської областей вилучено обладнання, що забезпечує масове виробництво тютюнових виробів: станки для виготовлення сигарет, комплектуючі елементи та фурнітуру для забезпечення умов незаконного виробництва.

Вказане обладнання, вартістю близько 1,7 млн. грн., демонтовано, визнано речовими доказами та приєднано до матеріалів кримінального провадження.

Під час розслідування власників вказаного обладнання не встановлено.

З урахуванням викладеного, ініційоване питання щодо вирішення долі вказаних речових доказів.

Так, відповідно до рішення суду, обладнання, що забезпечувало масове виробництво тютюнових виробів, підлягає передачі Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів. Передача відбуватиметься в декілька етапів. Перший відбувся 19 серпня 2020 року.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Реально  (23.08.20 09:38): Владельцев не установили, так они через торги выкупят за мизер своё оборудование и опять запустят в дело. Відповісти | З цитатою
Ч  (22.08.20 15:05): После передачи оборудования, кому надо, транзитом через государство, что сигаретки станут правильными и полезными для общества? Відповісти | З цитатою
Вежливая муха  (22.08.20 13:06): Не дохид, а прыбуток.. досыть вжэ паплюжыты мову, мавпы.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Коса та Я  (22.08.20 12:58): Будь проклят тот день, когда Колумб открыл гамерику.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті