Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
19:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам’янському поліцейські вилучили у п’яного водія мопеда гранату

У Кам’янському поліцейські вилучили у п’яного водія мопеда гранату

Під час складання адміністративного матеріалу за керування у стані сп’яніння поліцейські оглянули транспортний засіб та виявили під сидінням гранату РГН.

11 травня під час патрулювання поліцейські сектору реагування патрульної поліції Південного відділення поліції зупинили водія мопеду, який рухався невпевнено та виїжджав на зустрічну смугу.

Поліцейські встановили, що 37-річний чоловік дійсно перебував за кермом мопеду з явними ознаками сп’яніння. Відносно нього склали адміністративний протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів,). Під час складання адміністративного матеріалу вони оглянули транспортний засіб та виявили під сидінням предмет, схожий на гранату.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами). Вилучений боєприпас направили на експертне дослідження.


Gorod.dp.ua на Facebook.


не местный  (13.05.20 13:57): Суровый город Днепродым, суровые нравы!! Відповісти | З цитатою
Судья Дред  (13.05.20 12:30): Не верю!! (с)
Что так в унитазе будет болтаться граната.
Відповісти | З цитатою
Матросёнок  (13.05.20 11:29): Шо коиться ???!!Уже на мопедах лохи с гранатами ездют !!!Страшно жить !! как мурчать ??? Відповісти | З цитатою
Таня  (13.05.20 11:23): Подбросили гранату! "Нашли" - это только при понятых. Не было понятых - значит подбросили. Відповісти | З цитатою
Шизоід  (13.05.20 11:16): То він для диванщиків припас у вікно закинути) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті