Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
03:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині піротехніки ДСНС знешкодили застарілі боєприпаси

На Дніпропетровщині піротехніки ДСНС знешкодили застарілі боєприпаси

14 квітня фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області чотири рази залучались до робіт зі знешкодження застарілих боєприпасів.

Так, 13 квітня у селі Веселе Павлоградського району, під час прогулянки, на березі річки Самара чоловік виявив застарілу мінометну міну калібру 82 мм.

14 квітня у Томаківському районі, під час пошуку металобрухту, у лісосмузі за межами села Мирове чоловік виявив застарілий артилерійський снаряд калібру 76 мм.

В цей же день у Дніпрі, під час проведення земельних робіт, на вулиці Панікахи Шевченківського району виявлено застарілий артилерійський снаряд калібру 76 мм.

Мешканець Широківського району, під час випасу худоби, поблизу села Водяне також виявив застарілий артилерійський снаряд калібру 76 мм.

Відділеннями групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області виявлені боєприпаси знешкоджені шляхом контрольованого підриву.

Шановні громадяни! Якщо ви побачили підозрілий предмет, у жодному разі не чіпайте його та одразу телефонуйте до Служби порятунку за номером «101»!


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті